Waar kun je de beste tatoeages krijgen?

Waar kun je de beste tatoeages krijgen?

Een idee hebben van het ontwerp dat je wilt en waar je het wilt plaatsen, is belangrijk om van tevoren te weten, ja, maar het kiezen van je tattoo-artiest is net zo belangrijk om een ​​tatoeage te krijgen waar je blij mee bent. Controleer of de plek er schoon uitziet, of er goede kunstwerken aan de muren hangen en of je een goede sfeer krijgt van het personeel, en plan dan een overleg met de kunstenaar om te praten over prijzen en eventuele vragen die je hebt.

Je kunt (en moet!) Ook vragen om de tattoo-licentie van de kunstenaar te zien om er zeker van te zijn dat hij of zij aan de noodzakelijke vereisten heeft voldaan (zoals bijvoorbeeld een veiligheidscursus over door bloed overgedragen ziekteverwekkers. Vertrouwen – het is belangrijk). En als de artiesten geen handschoenen en naalden voor eenmalig gebruik gebruiken, ren dan. Snel.

Tatoeagereacties komen niet vaak voor, maar als ze zich voordoen, zijn ze moeilijk te behandelen. Dr. Henry zegt dat rode kleurstof een van de meest voorkomende kleurstoffen is waarvoor allergie wordt gemeld, dus als dat de kleur is die u wilt gebruiken, overleg dan eerst met uw dermatoloog over uw zorgen.

www.theartoftattoo.nl