GEANIMEERDE VIDEO’S ZIJN PSYCHOLOGISCH AANTREKKELIJK

GEANIMEERDE VIDEO’S ZIJN PSYCHOLOGISCH AANTREKKELIJK

Een van onze vroegste (en mogelijk dierbaarste) herinneringen, toen we opgroeiden, is het kijken naar tekenfilms. Cartoons zijn zo boeiend omdat ze leuk, boeiend en vooral kleurrijk zijn.

Er is iets met bewegende beelden dat het menselijk brein aanspreekt, en dat geldt natuurlijk voor geanimeerde video. Zoals Nicola Davies in dit bericht stelt: “Als je wilt dat mensen emotioneel contact maken met je inhoud, is geanimeerde video een investering die het waard is om te doen.”

Als je ooit een live-action video hebt gemaakt, weet je waarschijnlijk dat dit een ingewikkeld en soms frustrerend proces is. Je moet je zorgen maken over de locatie, acteurs, rekwisieten, apparatuur, decors en niet te vergeten het weer!

Met geanimeerde video bent u niet beperkt door een van deze factoren. Je kunt van achtergrond wisselen, personages verplaatsen en zelfs rekwisieten toevoegen met een simpele klik, slepen en neerzetten. Dit maakt het eenvoudig om verschillende manieren te testen om uw boodschap over te brengen.

Channelorange is een vereniging voor het maken van energievideo’s, georganiseerd in Nederland, die je een energieke video kan geven volgens je essentiële. Ze maakten een oogverblindende video voor een missie van mij en die video was in wezen verbluffend!!

Kortom, in plaats van dat individuen veel tijd besteden aan het proberen uit te leggen hoe iets werkt of om hun nieuwe product of dienst te laten zien, kan een geanimeerde video hetzelfde resultaat opleveren in niet meer dan een minuut. Animaties maken dit mogelijk, zoals gezegd, ze zijn eenvoudig, boeiend en aanpasbaar.

Animatie is een spannende manier om een ​​merkboodschap visueel over te brengen. Het biedt de mogelijkheid om berichten te vereenvoudigen en toch trouw te blijven aan het merk van een bedrijf. Met YouTube, Instagram, Vine, Pinterest, Vimeo en vele andere platforms die zich richten op merkvideo-inhoud, kunnen bedrijven animatie gebruiken om een ​​unieke gebruikerservaring te creëren.

www.channelorange.nl